top of page

OM OSS.

Kids&Baby er en nettbutikk som spesialiserer seg på barneutstyr. Siden 2010 har vi vært opptatt av å tilby våre kunder lojalitet, kvalitet og god service. Vi har håndplukket produkter fra pålitelige leverandører og testet kvaliteten for å sikre at du får den beste opplevelsen og at barnet ditt får den beste kvaliteten og sikkerheten i bruk. Vi tilbyr garanti på alle produktene våre og strekker oss langt for å leve opp til kundenes forventninger. Hos oss kan du handle trygt, og du og barnet ditt er alltid i fokus. Vi har et bredt utvalg av produkter, fra barnevogner og bilseter til leker og klær, alt for å gjøre livet ditt som forelder enklere og mer praktisk. Vi er stolte av å ha mange meget fornøyde kunder, og vi jobber hardt for å opprettholde vår gode omdømme. Hos Kids&Baby kan du være sikker på at du vil finne det du trenger for å ta vare på barnet ditt på en trygg og pålitelig måte.

Vi ønsker å forsikre deg om at de prisene som er oppgitt er de endelige prisene, og inkluderer allerede merverdiavgift, importavgifter og frakt. Du trenger ikke å bekymre deg for noen ekstra kostnader, da alt du betaler vil være inkludert i prisen ved utsjekk.

 

Varene kan sendes fra oss i Norge eller direkte fra leverandører i utlandet, og eventuelle returer vil bli behandlet innenlands og sendt til vårt lager i Oslo. Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, nøl ikke med å kontakte oss, vi er her for å hjelpe deg.

bottom of page